Telefoni ZERO
Telecom3
Ringer du inte längre så ofta med den fasta telefonen? Men känner ändå att du vill ha kvar den? Då är T3 Zero perfekt för dig. Du betalar nämligen bara när du ringer!

Du slipper höga månadsavgifter och kan spara tusenlappar per år. Ringer du inget under en månad så kostar det 0 kr! Inga fasta avgifter och du ringer Sverigesamtal för 0,99 kr/min och mobilsamtal för 0,99 kr/min. Se prislista för utlandssamtal.

För att kunna använda denna telefonitjänst behövs en speciellt utformad hårdvara för detta. Du kommer få möjlighet att köpa denna utav oss i nästa steg.
Har du redan en sådan hårdvara så behöver du inte köpa någon ny.


Ångerrätt
När du tecknar avtal med T3 på distans har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Din ångertid börjar löpa från den dag du ingår avtal om tjänsten. Om vi redan levererat tjänsten till dig och du därefter nyttjar ångerrätten så ska T3 ersättas för den tid tjänsten har varit tillgänglig för dig. Det innebär att du kommer bli debiterad för startavgift samt de dagar din tjänst varit aktiv.
Denna information tillhandahålls av Telecom3 Denna information tillhandahålls av Telecom3
money Pris
Startpris: 695 kr, Uppsägningstid: 1 månad, Bindningstid: 0 månader, Fraktkostnad: 125 kr

Om Telecom3

T3 är en bredbandsleverantör som erbjuder bredband i fiberanslutna stadsnät. Företaget har idag drygt 60 000 kunder fördelat på över 160 stadsnät runt om i Sverige. Utöver bredband via stadsnät levererar T3 även serverdriftslösningar till företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare samt tilläggstjänster för både konsumenter och företag. Huvudkontoret finns i Umeå där vi idag är 60 anställda.